Kıbrıs Bling Gece Kulübü

Kıbrıs, eşsiz güzelliğiyle bilinmesinin yanı sıra eğlence hayatıyla da son derece ün yapmış bir bölgedir. Kıbrıs’ta eğlence mekanları sayısının fazla olmasından dolayı rekabette oldukça fazladır. Bu rekabet içerisinde en çok tercih edilen kıbrıs gece kulüplerinden biri de Bling Night Club’tır.  Bling Night Club, saygıdeğer, elit, temiz ve güvenilir bir mekandır. Bu mekanla ilgili bilgiler aşağıdaki gibidir.

Bling Night Club Hakkında Bilgiler

 

– Bling Night Club, insanların gece kulübüne geliş amacını çok iyi bilen ve sizin bu ufak kaçamağınızın mükemmel olması için gerekli şartları size hazırlayan ender gece kulüplerindendir.

– Bling kızları özel olarak seçilmişlerdir. Ayrıca Bling, bu güzel kızlarla hoş vakit geçirmeniz için konaklama hizmeti de sunmaktadırlar.

– Dansçı kızlar işlerini profesyonel olarak yerine getirmektedir. Harika danslarıyla aklınızı başınızdan alacaklar ve sıcak dans gösterileri ile aklınızı başınızdan alacaklar.

– Kıbrıs gece hayatı düşkünleri için önemli bir detay var. Dilerseniz bu kızlardan hoşunuza giden ve istediğiniz herhangi biriyle özel olarak görüşebilirsiniz. Bu konu ile ilgili gece kulübü ile görüşebilir ve merak ettiğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz.

– Aradığınız ve istediğiniz yenilikçi ve özgür eğlence tarzını Bling Night Club’ta bulabilirsiniz. Ayrıca verilen hizmetin kalitesi karşısında çok memnun kalacaksınız. Öyle ki Kıbrıs’a her geldiğinizde yine bu adresi tercih edeceksiniz.

– Hijyene, gizliliğe son derece önem veren bu mekânda, kamera ile fotoğraf veya video çekmek kesinlikle yasaktır.

– Bu sayede mekânda kendinizi çok rahat ve güven içinde hissedeceksiniz.

– Bling Night Club, son kalite teknolojik müzik sistemi ile eğlencenize eğlence katacak ve sizleri müziğe doyuracak. Sizde bu esnada içkinizi yudumlayarak eğlencenin tadını çıkaracaksınız.

– Dansçı kızlar bu müzik şöleni içerisinde sıcak danslarıyla keyfinize keyif katacaktır. Ayrıca ilerleyen saatlerde enerjinin ve sıcaklığın artmasıyla nerede olduğunuzu bile unutacaksınız.

 

Bling Night Club Açılış Saati

 

Bling gece kulübünde gece ve gündüz olmak üzere iki çeşit program yer alır. Bu programlar:

Gece programı saat 01.00’de başlar ve 09.00’da biter.

Gündüz programı ise saat 11.00’de başlar ve 18.00’de biter.

Bling gece kulübü 21.00’da açılıyor ve 01.00’da son buluyor.

Gece kulübünün çalışma programı bu şekildedir. Eğlenceyi daha da özelleştirmek için gece programını satın alabilirsiniz.

Eğer bu saat dilimleri size uygun değilse veya daha farklı konular hakkında bilgi edinmek isterseniz gece kulübünü arayabilir ve yetkililerden istediğiniz bilgiyi alabilirsiniz.

 

Bling Gece Kulübüne Ulaşım

 

– Bling Night Club, Güzelyurt’ta Kalkanlı bölgesinde bulunmaktadır.

– Kulübün Ercan Havalimanına uzaklığı, 60km’dir. Bu da yaklaşık olarak 50- 60 dakika civarı sürmektedir.

– Lefkoşa’ya gitmek isterseniz, kulübün şehir merkezine olan uzaklığı, 40 km yani 35 dakikadır. Ayrıca kulübün Girne şehir merkezine uzaklığı ise 57 km olup bu da 50 dakika civarı sürer.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now Button
× Çevrimiçi