Kıbrıs Kaplıca Beach Hotel

Kıbrıs’ ta bulunan Kaplıca Beach Hotel, açık yüzme havuzu ve sahile yakınlığı ile tatilcilere unutamayacakları bir tatil yaşatıyor. Eğlenceli ve renkli çocuk oyun alanları, güvenli etkinlik bölgeleri ile çocuklu aileler için sunulan birçok hizmet mevcut. Tesise ait geniş kapalı ve açık alanlar da her türlü organizasyon, parti ve doğum günü kutlamalarına imkan sunuyor. Konfor ve güvenli tatil arayanlar için Kaplıca Beach Hotel güler yüzlü personelleriyle yılın her mevsimi tatilcileri ayarlıyor. Özellikle kıbrıs gece hayatı düşkünlerinin öncelikli olarak tercih ettiği otellerden birisi olan kaplıca beach hotel her daim tercih edilmektedir.

Son derece modern dekore edilmiş odalarıyla hizmet veren Kaplıca Beach Hotel’ de 27 adet oda bulunuyor. Her bir oda şık ve konforlu bir şekilde misafirlerini ağırlıyor. Odalarda bulunan televizyon, uydu yayını ve internet erişim imkanı ile de keyifli vakitler sunuyor.

Tüm odalarında deniz manzarası gözle görülebilecek kadar vardır. Huzur dolu atmosferi ile muhteşem sahil şeridi bulunuyor. Tüm odalar havadar ve konforlu lüks yataklar ile hizmet veriyor. 40 metrekare balkon, klima, televizyon, saç kurutma makinesi, kişisel kasa, mini buzdolabı, banyo, tuvalet, duman detektörü, kablosuz internet, mini bar, tuvalet masası, ayna ve aydınlatması ile dolu dolu odalarla misafirlerini ağırlıyor.

Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetleri ile dünya mutfağından tatlar sunan seçkin lezzetlerden oluşan mutfağıyla tatil için gelen misafirlerin damak zevkine de ayrı bir önem veriyor.

Kaplıca Beach Hotel Oda Tipleri

2 kişilik standart oda (1 adet çift kişilik yatak)

3 kişilik suit oda (1adet çift kişilik yatak + 1 adet tek kişilik yatak)

4 kişilik suit oda (1 adet çift kişilik yatak + 2 adet tek kişilik yatak)

Kaplıca Beach Hotel Kuralları

Kaliteden taviz vermeden ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak isteyen Kaplıca Beach Hotel işinde deneyimli uzmanlarıyla belirledikleri kurallar hakkında da misafirlere bilgi veriyor.

  1. Kaplıca Beach Hotel’ de odalara giriş 14: 00′ den başlar ve çıkış saati en geç 12: 00’dır.
  2. Kaplıca Beach Hotel’ de Evcil hayvan kabul edilmiyor.
  3. Açık alanların kullanımı mevsime göre değişkenlik gösteriyor.
  4. Aile odaları ve bazı özel odalar için verilen ek yataklar diğer odalarda alanı daraltabilir.
  5. Rezervasyon yapan kişinin, otelde konaklayacak tüm müşterilerin bilgilerini doğru vermesi gerekiyor.
  6. Konum bilgileri için otel ile iletişime geçilmelidir. Güncellenmeyen konum ve harita hizmetlerinden tesis sorumluluk kabul etmiyor.

Kaplıca Beach Hotel Ücretsiz Hizmetler

Başta lobi hizmeti olmak üzere, 24 Saat resepsiyon ulaşımı, kablosuz internet bağlantısı, sahil kenarı imkanı, odalarda klima ve günlük temizlik, teras plaj için şemsiye, tesise ait otopark imkanlarından

Kaplıca Beach Hotel müşterileri ücretsiz olarak faydalanabiliyor

Kaplıca Beach Hotel Ücretli Hizmetler

Kaplıca Beach Hotel, tarafından belirlenen ekonomik fiyatlarla fark ödeyerek kullanılabilecek imkanlar; snack bar, tur danışma, döviz alım / satım, restoran, bardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now Button
× Çevrimiçi