Kıbrıs Korineum Golf & Beach Resort

Bu tesisin odaları pek çok tatilcide unutulmaz izler bırakacak kadar keyiflidir. Kısaca söz etmek icap ederse, bu tesisteki odaların her biri klima ile donatılmıştır. Buna ek olarak tesisteki odaların tamamında düz ekran televizyon da mevcuttur ve bu televizyonda her çeşit kanal yer alır. Öte yandan otel misafirleri odalarında yüksek hızda mevcut olan internet bağlantısından da istifade edebilirler. Kablosuz internet bağlantısı sadece odalarda değil, aynı zamanda otelin ortak kullanım alanlarında da mevcuttur. Bu sayede otel misafirleri diledikleri yerde internet bağlantısının keyfini çıkarabilirler. Tesisteki her odada özel banyo mevcuttur.

Otel Odaları ile İlgili Bilinmesi Gerekenler

Otel odalarına giriş saati öğleden sonra 14.00’dan sonra başlar. Resepsiyon hizmeti yirmi dört saat boyunca mevcut olduğundan dolayı gezginler arzu ettikleri saatte giriş yapabilir. Son çıkış saati de tıpkı giriş saati gibi uluslararası uygulamalar doğrultusunda belirlenmiş olan 12.00’dır. Odaların tamamında otel misafirlerine günlük kat hizmetleri de sunulur ve bu hizmetler için herhangi bir ek ücret talep edilmez. Öte yandan otel misafirleri oda servisi hizmetinden de arzu ettikleri şekilde yararlanabilir.

Misafirleri Memnun Edecek Bazı Detaylar

Bu tesiste konukları memnun edebilmek ve daha güzel bir tatil geçirmelerini sağlayabilmek adına pek çok detay düşünülmüştür. İşte bu detayların başında da sauna gelir. Otel misafirleri herhangi bir ek ücret ödemelerine lüzum olmadan saunadan istifade edebilirler. Buna ek olarak masaj hizmetleri de otel bünyesinde deneyimi ve nitelikli personeller tarafından icra edilmektedir. Ancak masaj hizmeti ücretsiz olarak sunulmaz ve bunun gibi kıbrıs gece kulüplerinden bayanlar ile görüşme sağlamak isteyen gezginlerin bunun için ek ücret ödemesi beklenir.

Tesisin Havuz ve Açık Alan İmkanları

Bu tesiste havuz bakımından da konuklara çok sayıda imkan tanınmıştır. Konuklar otel bünyesinde yer alan üç ayrı havuz türünden en ufak bir ek ücret dahi ödemeden yararlanma hakkına sahiptir. Bu havuzlar çocuk havuzu, kapalı havuz ve açık havuz olmak üzere üç çeşittir. Aynı zamanda otel misafirleri bu tesiste içerisinde havuzların da mevcut olduğu bazı açık alanların mevsimsel koşullara göre kullanılıp kullanılamayacağının değişkenlik arz ettiğini bilmelidir. Örnek olarak bu tesisteki özel plaj ve açık yüzme havuzu sadece 10 Mayıs ile 31 Ekim tarihleri arasında hizmete açıktır. Bunun haricinde konukların bu imkandan istifade etmesi söz konusu olamayacaktır.

Rezervasyon Nasıl Yapılabilir?

Bu otelden rezervasyon yaptırmak için çok sayıda imkan mevcuttur ki bu imkanlardan bir tanesi de otel misafirlerinin internette yer alan rezervasyon siteleri üzerinden bu rezervasyonlarını icra etmesidir. Bu sayede gezginler fiyat karşılaştırması da yapabilir ve en uygun fiyatı rahat bir şekilde elde edebilirler. Öte yandan gezginlerin doğrudan otelin kendi kanalları vasıtası ile de rezervasyon icra etmesi mümkün olabilecektir. Örnek olarak otel doğrudan aranarak da fiyat teklifi almak mantıklıdır. Nihayetinde acenteler de otel adına satış yaparak rezervasyon işlemlerinde yardımcı olabilirler.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now Button
× Çevrimiçi