Kıbrıs Les Ambassadeurs Hotel

Bu tesiste konuklara son derece ferah ve şık odalar sunulmuştur. Bu odalarda konukların kullanımına tahsis edilmiş olan mini buzdolapları ile klimalar mevcuttur. Aynı zamanda her odada özel banyo da mevcuttur. Ayrıca odalarda yer alan düz ekran televizyonlardan da yerel kanallar da dahil olmak üzere pek çok kanal izlenebilir. Buna ek olarak oda servisi de misafirlere sunulmaktadır. Oda servisinden yararlanmak isteyen konukların resepsiyonu araması yeterli olacaktır. Aynı zamanda konuklar hangi odada konaklayacak olursa olsunlar günlük kat hizmetleri mevcuttur. Buklet malzemeleri ve banyo temizlik malzemeleri de müşterilere günlük olarak herhangi bir ek ücret talep edilmeden sunulacaktır. Bu malzemelere ek olarak temiz havlular ile çarşaflar da konuklara sunulacak ve ihtiyaç dahilinde değiştirilebilecektir.

Bazı gece kulüpleri ile anlaşmalı olduğu bilinen bu otel duruma göre misafirlerinizide ayarlayabilmekte bu konuda bilgi almak adına resepsiyon görevlileri ile görüşebilir ve bilgi alabilirsiniz.

Tesiste Konuklara Sunulan Önemli Hizmetler

Konuklar bu tesiste yer alan iskeleden de denize girme fırsatı elde edebilirler. Bu sırada konuklara şezlong ve şemsiye de sunulacaktır. Bu şemsiye ve şezlonglar aynı zamanda açık havuzda da mevcuttur ve bunun için herhangi bir ek ücret talep edilmesi de söz konusu değildir. Tesisteki açık havuzun kullanımı ise mevsimsel şartlara bağlı olarak değişkenlik arz edebilir. Öte yandan konuklara döviz bozdurma hizmeti de tesis bünyesinde yer almaktadır.

Tesis ile İlgili Bilinmesi İcap Eden Birtakım Kurallar

Tesiste odalara ilk girişler 14.00’dan sonra başlar. Aynı zamanda çıkış gününde de konaklamalar sabah kahvaltısının ardından son bulacaktır. Tesisin odalarını son boşaltma saati ise 12.00 olarak belirlenmiştir. Otele evcil hayvanlar da kabul edilmiyor ve konukların bu konuda bilgilendirildikleri kabul edilir. Tesiste her odada ve otelin ortak alanlarında kablosuz internet hizmeti de mevcuttur. Bu internet hizmeti için de herhangi bir ek ücret talep edilmeyecektir.

Bu Tesiste Rezervasyon Nasıl Yapılır?

Bu tesis çok sayıda yerden rezervasyon kabul eder. Bunlardan bir tanesi de seyahat acenteleridir. Bu acentelerde konuklar aynı zamanda uçak bileti de temin edebilir ya da her ikisini birden paket olarak satın alabilirler. Bunun yanı sıra konukların internetteki rezervasyon sitelerinden yararlanması da mümkün olabilecektir. Bu yöntem fiyat kıyaslamasına müsaade ettiğinden dolayı çok daha avantajlı fiyatlar alınabilecektir. Aynı zamanda fiyat kıyaslaması yapan özel siteler de bu bağlamda pek tabii tercih edebileceklerdir. Nihayetinde oteli arayarak da rezervasyon yapılması mümkündür.

Tesiste Bulunan Yiyecek ve İçecek İmkanları Nelerdir?

Bu tesiste yer alan yiyecek içecek olanakları da son derece çeşitlidir. Bunların başında ise kapalı restoran ve iki ayrı bar gelir. Bu restoranda konuklar rezervasyonlu olarak ağırlanırken barlarda sunulan serinletici içeceklerden faydalanmak da mümkün olabilecektir. Nihayetinde konukların bu tesiste sauna, masaj ve cilt bakımı gibi hizmetlerden istifade etmesi de mümkün olabilecektir. Tesiste kuru temizleme hizmeti de bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now Button
× Çevrimiçi