Kıbrıs Lapta Holiday Club Otel

Hoş bir mimari ve doğal ortam seçenekleri ile kaliteli bir tatilde Lapta Holiday Club’ı tercih edebilirsiniz. Girne’nin kent merkezine 13 kilometre uzaklıkta yer alan bu tesiste, toplamda 212 odaya yer veriliyor. Tatil cenneti Kıbrıs’ın en güzel olanaklarını Lapta Holiday Club ile kaliteli bir şekilde bulabilir ve hatırlamaya değer güzel tatil anıları yaratabilirsiniz.

İsmini ilk gördüğünüzde kıbrıs gece hayatında ki kulüplerden birisi zannedebilirsiniz ancak burası bir kulüp değil oteldir.

Lapta Holiday Club’ın Konum Özellikleri

Lapta Holiday Club, Kuzey Kıbrıs’ın Lapta adı verilen bölgesinde yer alıyor. Lapta, Kuzey Kıbrıs’ın incisi olarak kabul edilen bir bölgedir. Tesisin bu doğal ve ferah ortamdaki çekici mimarisiyle güzel bir tatil geçirebilirsiniz.

Girne kent merkezine 20 dakika ve Ercan Uluslararası Havaalanı’na 45 dakika mesafededir. Şehrin merkezine inmek isteyen misafirler, civardaki ulaşım araçlarını kullanabiliyorlar. Lapta bölgesinin birçok lokasyonu da tesise oldukça yakındır. Lapta Stadyumu, karakol gibi lokasyonlara kolay bir ulaşımı vardır. Denize sıfır konumu ile de müşteriler diledikleri zaman plajdaki olanaklardan yararlanabilirler.

Lapta Holiday Club’ın Odaları

Lapta Holiday Club’da üç tip oda seçeneği bulabileceksiniz. Bunlar kulüp odaları, standart otel odaları ve premium odalardır.

Kulüp odaları bungalovlarda yer alıyor ve bir oturma odasına bu odalarda yer veriliyor. 30 adet standart ve 10 adet de aile bungalovu kulüp odası tipinde bulunuyor. Bütün bungalov tipli kulüp odalarının kendine ait bir bahçesi vardır ve konaklayan misafirler bu bahçe ile doğal bir manzarayla iç içe tatillerini geçirebiliyorlar.

Standart otel odaları, otelin gül bahçelerine son derece yakın bir konumdadırlar. Dağ ve deniz manzarasının seyredilebildiği bu odalar toplamda 32 tanedir. Her odanın kendisine özgü balkonu bulunur ve modern bir şekilde döşenmişlerdir. Yerlerde parke zemin kullanılmıştır.

Premium odalar, son derece modern ve çekici dekoru ile ön plana çıkıyorlar. Maksimum konforun sunulmakta olduğu bu odalarda 128 adet standart tipe ve 8 süit tipine yer verilmiştir. Plazma televizyon, duble yatak, 2 adet tek kişilik yatak ile bu odalar dekore edilmişlerdir.

Lapta Holiday Club’de Yemekler

Lapta Holiday Club’ın restoranı ve havuz barı çeşitli yiyecek ve içeceklere yer veriyor.

Otelin restoranı hem Türk hem de dünya mutfaklarından seçmece lezzetleri bir araya getiriyor. Menülerde son derece geniş bir şekilde yemek alternatiflerine yer verilmiştir. Sunumu ve tadı ile zevk alacağınız yemekler, Lapta Holiday Club’ın modern mutfaklarında hazırlanıyor.

Lapta Holiday Club’ın Olanakları

Tesiste en beğenilen özellik olarak yüzme havuzları ön plana taşınıyor. Yüzme havuzları çocuk havuzu, yarı olimpik havuz ve su parkı olarak üç çeşittir. Su parkında 5 adet farklı kaydırak ile su eğlencesini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Çocukların eğlenceli bir tatil geçirebilmeleri için, çocuklara özel bir aktivite alanı Lapta Holiday Club’ın bünyesinde yer alıyor. Profesyonel animatörler ve ekipler bu alanda çocukların tatillerinde doyasıya eğlenmelerini sağlıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now Button
× Çevrimiçi