Arkin Palm Beach Otel

Yurtdışına gidemeyenlerin uğrak yeri olan Kıbrıs, en güzel sahil ülkelerini dahi kıskandıracak bir tatil deneyimi sunuyor. Elbette bunda Kıbrıs’ın lüks otellerinin de payı büyük. Bu otellerden biri olan Arkin Palm Beach, hem görselliği, hem de hizmet kalitesi ile eksiksiz kalitede bir tatil imkânı sunuyor. İşte Arkin Palm Beach hakkında merak edilenler ve kıbrıs gece hayatına dair arkin palm beach otel bilgileri ;

Arkin Palm Beach Konaklama

26 adet süit, 76 adet de standart olmak üzere toplam 102 odaya sahip olan otel oldukça geniş ve ferah odaları ile dikkat çekiyor. Ayrıca her bir odası modern ayrıntılar ile döşeli. 150 ile 350 kişi arasında bir kapasiteye sahip toplantı odaları ile özel gün, toplantı ve davetleri de kolaylıkla karşılayabiliyor. Tüm odalara günde 2 kez temizlik hizmeti sunan Arkin Palm Beach, hijyene verdiği önem ile sık tercih ediliyor. Isı kontrollü merkezi klima sistemleri ile yaz ya da kış dilediğiniz ısıda konaklayabiliyorsunuz. Ayrıca her odada televizyon ve mini bar da bulunuyor. Mini bar hem alkollü içecek hem alkolsüz içecek hem de atıştırmalık içeriyor.

 

Denize Sıfır Konum

Arkin Palm Beach Hotel’in en özel avantajı denize sıfır bir konumda bulunuyor olması. Bu nedenle her sabah muhteşem bir deniz manzarası ile uyanabilir, terliklerinizi dahi giymeye gerek duymadan denize koşabilirsiniz. Otelde sauna ve hamam gibi seçenekler bulunmuyor. Ancak çeşitli bilgisayar ve çocuk oyunlarının yer aldığı aktivite odaları bulunuyor. Ayrıca otelin geniş terasında muhteşem deniz manzarasına dalabilir ve bu büyüleyici görüntü ile tatil keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz.

Havuz Keyfi Sizi Bekliyor

Her gün denizde olmak istemezseniz ve daha dinlendirici bir gün geçirmek isterseniz o halde otelin havuzları tam size göre. Hem açık hem kapalı hem de çocuk havuzu ile hizmet veren Arkin Palm Beach eksiksiz bir tatil fırsatınızı ayağınıza kadar getiriyor. Üstelik kapalı havuz aydınlatmaları ve dizaynı oldukça modern çizgiler taşıyor. Her şeyin düşünüldüğü havuz keyfinde, havuz barlar da düşünülmüş. Dilediğiniz içeceği alıp, havuz başında keyif sürebilir ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.

Leziz Yemeklerini Keşfedin

Sabah 07:00 – 10:00 arası, akşam da 19:00 – 22:00 arasında A la Carte restoran hizmeti veren Arkin Palm Beach dünya mutfağının en sevilen lezzetleri ile sizleri buluşturuyor. Diyet menülerinden tatlılara, salatalardan ızgaralara kadar pek çok seçeneğin bulunduğu A la Carde restoranda hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri de mevcut. Sofistike tarz ile modernizmin buluştuğu nokta olan Arkin Palm Beach Hotel, bu görselliği restoranına da taşımış durumda. Harika bir manzaraya karşı yemeğinizi yiyebilir ve günün yorgunluğunu atabilirsiniz. Otelde bar bulunmuyor ancak Magosa’daki eğlence mekânlarına birkaç. Kilometre uzaklıkta yer alıyor. Sakin ve huzurlu bir tatilin adresi olan Arkin Palm Beach Hotel, ekonomik fiyatları ile konuklarını bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now Button
× Çevrimiçi