Haseki Hürrem Hotel

Kuzey Kıbrıs Karşıyaka’ da bulunan Haseki Hürrem Hotel, plaja 1 kilometre mesafededir. Lefkoşa’ ya 30 kilometre uzaklıkta olan Haseki Hürrem Otel, Girne’ ye ise 19 kilometre mesafede bulunuyor.

Haseki Hürrem Otel, açık yetişkin havuzu ve genç havuzu ile her mevsim tatilcilerin gözde otelleri arasına adını yazdırıyor. Gençlere özel renkli park alanları, oyun parkurları ile aileler için bir numara.

Deniz, dağ ya da havuz manzaralı odalarda konaklayabilirsiniz. Ayrıca lüks yataklar, isteğe bağlı ek yataklar, uydu yayını, klima, kablosuz internet, mini buz dolabı, saç kurutma makinası, tuvalet aynası, özel kasa, balkon, banyo ve tuvaletler mevcut. Günlük yapılan temizlikler ve çamaşır, ütü imkanlarıyla huzurlu ve sakin bir tatil fırsatı sunuyor.

Eşsiz Karşıyaka manzarasında ve güler yüzlü çalışanları ile Akdeniz Mutfağı ile dünya mutfağından lezzetler sunan Haseki Hürrem otel mutfağı, damaklarda tarifi mümkün olmayan lezzetler bırakıyor.

Tesise ait açık ve kapalı alanları ile her türlü organizasyon, doğum günü partisi, yıl dönümü kutlamaları, yılbaşı etkinlikleri gibi birçok partiye ev sahipliği yapıyor.

Haseki Hürrem Hotel Kuralları

  1. Haseki Hürrem Hotel’ e evcil hayvan alınmıyor.
  2. Haseki Hürrem Hotel giriş saati 13. 00 çıkış saati en geç 11. 00’dır.
  3. Haseki Hürrem Hotel bünyesindeki açık havuz, genç havuzu gibi açık alanların kullanımı mevsime göre değişebiliyor.
  4. Odalara ek yatak veriliyor fakat aile odaları ve özel odalar dışında kalan odalarda kullanım alanı kalmayabiliyor.
  5. Haseki Hürrem Hotel rezervasyonu sırasında telefon numarası, isim gibi bütün bilgiler doğru verilmeli.

Haseki Hürrem Hotel’ de Sunulan Ücretsiz Hizmetler

Sahil kenarı kullanımı, odalarda klima, televizyon, telefon, uydu yayını, tesise ait otopark, gençler için havuz, özel plaj alanı, yetişkinler için açık havuz, 24 saat resepsiyon hizmeti, bahçe, çamaşırhane, ütü kullanımı, kablosuz internet bağlantısı hizmetlerinden Haseki Hürrem Hotel misafirleri ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Haseki Hürrem Hotel’ de Sunulan Ücretli Hizmetler

Servis hizmetleri ile istenilen yerlere ulaşım, havaalanı servisi, araba kiralama, yat kiralama, tekne turu gibi imkanlardan belirlenen ücretler karşılığında yararlanılabilir. Ayrıca ücretli tur danışmanı da bulmak mümkün.

Haseki Hürrem Hotel Oda Çeşitleri

Son derece modern ve konforlu dizayn edilmiş odaları ile hizmet veren Haseki Hürrem Hotel, tatil için ihtiyaç duyulan her türlü gereksinimleri karşılıyor. Zor durumda kalmadan ve keyifli bir tatil sunan oteller arasında yer alıyor.

​​​​Misafirlerine en iyi hizmeti vermeyi hedefliyor.

Standart oda; 2 kişilik standart oda (1 adet çift kişilik konforlu yatak bulunuyor),

Süit oda; 4 kişilik süit oda (1 adet çift kişilik konforlu yatak + 2 adet tek kişilik konforlu yatak var), 3 kişilik süit oda (1 adet çift kişilik konforlu yatak + 1 adet tek kişilik konforlu yatak bulunuyor)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now Button
× Çevrimiçi